Welkom bij Het leukste speelparadijs van Nederland!

Algemene informatie Apeldoorn

Kids Playground is een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0-12 jaar. De kinderen kunnen de hele dag spelen in de grote structuur met onder andere trampolines, ball shower, power tower, glijbanen enz. Daarnaast is er ieder uur een (peuter) disco waar kinderen zich lekker uit kunnen leven. Verder verzorgen wij meerdere keren per week thema's en activiteiten zoals piratendag, schminken, spelletjes enz.


Kids Playground Apeldoorn heeft ook een uitdagende driewielerbaan. Durf jij het aan om met een grote driewieler Apeldoorn uit te dagen?

De ruimtes zijn gescheiden in 2 zones:

a. de peuterhoek voor de allerkleinsten (0 tot 4 jaar).
b. de speelstructuren, glijbanen en trampolines voor de grotere
    kinderen (5 tot 12 jaar).

Kinderdisco

In Apeldoorn is een kinderdisco aanwezig waar de kinderen kunnen dansen op de nieuwste kinderhits. Feestelijke typetjes zorgen voor een spetterend speel- en dansfestijn voor alle leeftijden.

Restaurant

Kids Playground beschikt over een ruim en gezellig restaurant met een uitgebreid assortiment hapjes en drankjes. Vanuit het restaurant zijn de speelactiviteiten goed te volgen, zodat ouders/begeleiders zich met een gerust gevoel kunnen terugtrekken met wat lekkers. Voor de kinderen hebben wij onder andere vers gebakken frietjes, kroketten, poffertjes, pannenkoeken, ijsjes en limonade.

Parkeren 

In Apeldoorn kunt u de hele dag gratis parkeren op ons eigen grote parkeerterrein.

Wi-Fi

Gratis Wi-Fi aanwezig.

Veiligheid & Hygiëne

Onze extra aandacht gaat uit naar de veiligheid van de structuren en de hygiëne van ons schone speelparadijs. Dagelijks worden speeltoestellen gereinigd en uiteraard worden alle toiletten meerdere malen per dag schoongemaakt. Er is altijd een BHV'er aanwezig met oog op calamiteiten. 


Apeldoornn

Mindervaliden

Individuele mindervaliden of minder valide groepen zijn uiteraard van harte welkom in ons indoor speelparadijs. Kids Playground is er voor iedereen en ook voor deze groep zijn onze speeltoestellen en voorzieningen zonder problemen bereikbaar.
Spelregels

  • Kinderen spelen onder toezicht en verantwoordelijkheid van ouders/begeleiders. Wij kunnen enkel kinderen onder begeleiding van een volwassene (min. 18 jaar) toelaten. Entree is gratis vanaf 18 jaar.

  • De peuterhoek is alleen voor kinderen van 0 t/m 4 jaar en hun begeleiders.

  • Het nuttigen van zelf meegenomen eten en drinken is niet toegestaan.

  • Reserveren is niet mogelijk voor vrij spelen.

  • Kauwgom is niet toegestaan in onze speelstructuren.

  • Spelen gebeurt op eigen risico. De directie is niet aansprakelijk voor schade of letsel ontstaan tijdens het verblijf in één van onze vestigingen.

  • Luchtige kleding wordt door ons aanbevolen. Het bovenlijf dient bedekt te zijn en kinderen dienen op sokken te spelen.

  • In onze vestigingen is roken niet toegestaan.

  • Op verzoek van de leiding moet men zijn of haar betalingsbewijs of stempel tonen. Bezoekers dienen instructies van de leiding altijd op te volgen. Het plaatselijk management behoudt zich het recht voor om bezoekers toegang te ontzeggen of te weigeren.


Ballenbak

 

 

kidsplayground stippellijn


 Voorjaarsvakantie: van 24 februari t/m 4 maart iedere dag geopend.

 

 


 

Meisjesinballenbak