Welkom bij Het leukste speelparadijs van Nederland!

Kinderfeestje Apeldoorn

spektaart princes
Een kinderverjaardag kan niet onopgemerkt voorbij gaan en wat is er nou leuker om jouw partijtje te vieren bij Kids Playground? Niks toch zeker!

Ons indoor speelparadijs biedt vele mogelijkheden voor een onvergetelijke verjaardag.


Kids Playground Apeldoorn is een groot overdekt speelpaleis met onder andere glijbanen, trampolines, springkussens en nog veel meer waar vriendjes en vriendinnetjes zich met de jarige helemaal uit kunnen leven.


Met één van onze arrangementen, een vrolijk gedekte tafel in een thema naar keuze, kinderchampagne en een speciale taart wordt elke kinderverjaardag onvergetelijk. Wij nemen u de organisatie uit handen, zodat u als ouder/begeleider ook volop mee kunt genieten. Kijk bij arrangementen voor de uitgebreide opties.


Een onvergetelijk en daverend kinderpartijtje is bij ons gegarandeerd. De jarige kan op onze website zelf een uitnodiging maken en alle vriendjes en vriendinnetjes een persoonlijke uitnodiging sturen.


Voor ouders, verzorgers en begeleiders biedt Apeldoorn een ruim restaurant met een breed assortiment aan hapjes, warme en koude dranken en gratis WIFI.


Speelparadijs Kids Playground Apeldoorn is met de auto gemakkelijk bereikbaar vanuit onder andere Amersfoort, Zwolle en Almelo/Deventer en u kunt voor de deur de hele dag gratis parkeren.

piraten tafel

Feestpakket PARTY!

Kies uit verschillende leuke arrangementen met friet met kipnuggets, poffertjes of pannenkoeken. Uw kinderfeest kan niet meer stuk!

Naar Arrangementen